Upplevelser

Facebook Twitter Google+ Reddit Viber WhatsApp Kik

Experience

Upplevelsepresenter ligger absolut i tiden. Upplevelser är oftast det som ger en extra krydda i livet. En upplevelsepresent kan vara så mycket. Allt från något man äter till en ballongfärd till att köra en häftig sportbil eller dricka ett gott vin. Sådana presenter passar även bra om du är ute i sista minuten. En upplevelse som present är ett minne för livet och helt perfekt som julklapp, födelsedagspresent, bröllopspresent eller present till alla på företaget. Varför inte testa att flyga ballong eller avnjuta en middag på en ångbåt. Prova att bli en stuntman för en dag eller ta en tur med en timmerflotte. 


Dem bästa upplevelserna

Dem flesta av oss skulle hemskt gärna få prova någon upplevelse varje månad för att leva fullt ut i glädje. För det är glädje man upplever med upplevelser. Man berikas som människa och har något att tänka tillbaka på när man sitter där hemma i fåtöljen och drömmer. Att få leva ut fullt som människa är varje människas förhoppning som ung och det behöver inte vara att åka fort eller flyga högt. Det kan vara att slappna av med fiskpedikyr eller njuta av en god ost. Gillar du inte adrenalinkickar så finns det ju alltid njutbara spa-upplevelser. Fiskpedikyr eller en underbar massage över hela kroppen. Vem vill inte få det. Det pratar ju alla om att dem behöver en underbar massage. Det är sällan människor får tid att själv boka en massage. Varför inte ge bort en massage i present. En ost och vinprovning är också en lugn och oftast väldigt uppskattad upplevelser för många människor. Det är väl att njuta av livet att med kanske din käresta slappna av i en mysig miljö och dricka ett glas vin som ger det där lilla extra. Gör det enkelt för dig - ge bort ett presentkort - eller en upplevelse i en presentask. Ta chansen att ge bort något som det pratas om i decennier. 
Upplevelse
Var hittar man bra upplevelser?

Här finns dem flesta upplevelser som ger dig det du söker.Fiskpedikyr i present
Fiskpedikyr
450 kr
Upplevelse baka polkagrisar
Baka polkagrisar
495 kr
Helkroppsmassage i present
Helkroppsmassage
650 kr
Ost och vinprovning i present
Ost och vinprovning
549 kr
Prova en segway
Prova en Segway
499 kr
http://click.adrecord.com/?p=396&c=14086&url=http%3A//www.activitygifts.se/aktivitet-present/steg-1-formelbil-utbildning-linkopingFormelbil utbildning 
495 kr
Ge bort bio upplevelse
Bio & Meny för två
299 kr
Present övernattning för 2 personer på hotell


Avkoppling på hotell

1595 kr