Konfirmation

Facebook Twitter Google+ Reddit Viber WhatsApp Kik

Present till konfirmation

Konfirmationspresent är en viktigt present eftersom många som konfirmeras gör det just för konfirmationspresenterna. Vanliga presenter vid en konfirmation är halsband med den kristna symbolen korset. För att den konfirmerade inte ska få mängder av halsband med kors kan det vara bra att ha alternativa presenter. Vi har samlat butiker som ger dig bra uppslag på konfirmationspresenter.

Svårt att hitta en bra konfirmationspresent?

Presenter till konfirmation kan vara svårt att hitta och ibland måste man fundera en hel del eftersom konfirmanden ju ska ha glädje av gåvan. Presenten ska även skänka glädje senare i livet. Det är egentligen ett minne för livet som man ger oavsett om man ger en sak eller en upplevelse. Uppvakta gärna med en annorlunda present på konfirmationen. Varför inte gå ihop några stycken och ge en fallskärmshoppning, ballongflygning, spaupplevelse eller en björnsafari. En resa till London med ledsagare. Möjligheterna är hur många som helst. 

Starta ett bohag redan nu?

Det kan även vara så att det är bra att redan nu passa på att ge en start till deras eget bohag. Att börja ge ungdomar köksredskap och porslin är inte fel eftersom det är stora utgifter att starta ett eget boende. Att börja ge undomen något till deras bohag varje födelsedag och jul är klockrent för då har dem många av sakerna dem behöver när det väl är dax att flytta hemifrån. Hjälp dem att slippa dyra utgifter som kommer på en gång när man flyttar hemifrån.

Böcker är stimulerande

Idag sitter väl många ungdomar framför datorn och det är den tiden vi lever i men det kanske inte är fel att uppmuntra dem till att koppla av från den elektoniska apparaten. Böcker är ett sådant sätt som ger människor möjligheten att sitta i en fåtölj eller ligga i en säng och bara koppla av med en bra bok. Kanske ge dem en hel serie med manga böcker som i dag är väldigt populära bland barn. Du hittar dem på Bokus nedan.

Konfirmation

Var hittar man konfimationspresenter?

Här finns konfirmationspresenterna.