Företagspresent

Facebook Twitter Google+ Reddit Viber WhatsApp Kik

Present anställda

Företagspresenter är trevliga att ge och behöver inte vara så dyra som man tror. En företagspresent som slår är en stor skål med 5kg lösgodis till personalrummet. Det är väldigt uppskattat garanterat. Kanske vill du ge din kund det där lilla extra eller ge dina anställda en knuff i rätt riktning genom att till exempel uppleva något kul event ihop. Nu börjar det dessutom bli läge att fundera på sommar och sol. Ja det kan man göra hela året runt. Presenter till anställda är alltid svårt men något som man använder dagligen eller något gott till kaffet är alltid uppskattat. Oavsett vad du söker hittar du säkert det här. Men hittar du inte vad du söker så kan du göra det enkelt för dig - ge bort ett presentkort.


Skicka en present

Skicka blommor
Skicka blommor
Choklad
Skicka choklad
Nalle
Skicka nalle
Godisbox
Skicka godis
trissbox
Skicka trisslott
böcker
Skicka bok
Smycke
Skicka smycke
Fiskpedikyr
Skicka upplevelseE-presentkort

E-presentkort är väldigt praktiskt om man vill köpa något snabbt. Man kan skriva ut e-postkort och ge det direkt till mottagaren av presentkortet eller maila det till den du vill överraska. Många av våra butiker ger dig den möjligheten.

Är det kris? Lugn det ordnar sig. Men hur gör man då om man glömt bort att köpa eller inte haft tid att köpa? För dig som behöver ett presentbud så finns här några förslag på företag som kanske kan hjälpa dig. Är man sent ute så är det heller aldrig fel med en budhälsning.Presentkort


Kök & inredning